Objekt v šumavském Zdíkovci s užitnou plochou přes 800 m2

Objekt v šumavském Zdíkovci s užitnou plochou přes 800 m2

Krátkodobá i dlouhodobá ubytování v turisticky atraktivní lokalitě Zadovska, možná přestavba na byty či apartmány, vhodné i pro kanceláře či sídlo firmy.

Objekt s užitnou plochou přes 800 m2 k provozování ubytovacích služeb (krátkodobých i dlouhodobých), k přestavbě na byty či apartmány, případně k jiným komerčním účelům (např. sídlo firmy, kanceláře atd.) v šumavském Zdíkovci.

Jedná se o budovu se dvěma podlažími obdélníkového půdorysu 27,7 x 14 m a přístavbou o vel. 5 x 4,5 m. Další obytný prostor lze získat z prostorné půdy, která má uvedený obdélníkový půdorys, nad přístavbou je slunná terasa, přístupná z půdy.

Prostory 1. NP tvoří společenská místnost s lodžií, kuchyně, další tři místnosti, sociální zařízení, skladové prostory, garáž pro dvě auta, sklep a propojovací chodby, toto podlaží nyní není užíváno.

Ve 2. NP, které je ve velmi dobrém stavu, se nachází 11 neprůchozích místností o celkové obytné ploše 223 m2, v jedné o vel. 23,3 m2 kuchyně s jídelnou, ze dvou pokojů vstup na lodžii. Místnosti jsou nadstandardně velké (jedna 10,8 m2, ostatní od 16,2 do 30 m2), součástí 2.NP centrální chodba a dvoje umývárny (sprcha, umyvadla, záchody + pisoáry).

Za budovou (západní strana) v úrovni 2. NP je po celé délce terasa, zboku 1.NP je malý zpevněný prostor.

Voda i kanalizace je obecní, vytápění objektu akumulačními kamny, k dispozici jsou však i čtyři komíny.

Nemovitost s výbornou dopravní dostupností má široký potenciál. Jednou z variant je užívání 2. NP a případné vestavby v půdním prostoru, přičemž 1.NP bude využíváno ke garážovému stání a jako techn. zázemí. V současné době je objekt stále užíván, ale už nikoliv komerčně.

Nabízená nemovitost se nachází v Zdíkovci, vesnici na začátku centrální Šumavy, lyžařské středisko Zadov 7 km. V místě je rybník vhodný ke koupání i k rybolovu. Je zde hospoda, v 1 km vzdáleném Zdíkově obchody, pošta, lékař, lékárna, v 8 km vzdáleném Vimperku supermarkety a další služby. Výborné přímé dopravní spojení s Prahou a šumavskými středisky, autobusová zastávka 30 m.

Pro více informací kontaktujte makléře!

Více informací a fotografií zde: http://www.remax-czech.cz/reality/detail/223089/prodej-penzionu-800-m2-zdikov