Prodáno

Prodáno

Rodinný dům 8+1 v šumavském středisku Nové Hutě

Rodinný dům (z r. 2003) nacházející se v oblíbeném šumavském středisku Nové Hutě v nadm. výšce 1015 m. – zděnou stavbu ve tvaru L zachovávající ráz šumavské architektury (použití masivního dřeva a kamene, sedlová střecha s polovalbami), dispozičně velmi prostornou, s velice krásným výhledem.

Dům se nachází na slunném místě na okraji Nových Hutí. Toto středisko si získalo oblibu díky své poloze uprostřed centrální Šumavy (označované jako Šumavské pláně), v jehož okolí je nespočet výletních cílů dosažitelných na kole, běžkách či pěšky – např. Borová Lada s Chalupskou slatí, Kvilda, H. Kvilda, Churáňov… V místě skiareál. Blízko do města – Vimperk s obchody, supermarkety, bazénem a dalšími službami je vzdálený pouhých 11 km.

Nabízený dům o zast. ploše 213 m2 s užitnou plochou 420 m2 se nachází na pozemku o celk.ploše 1548 m2. Byl projektován tak, aby majiteli poskytl dostatek obytných ploch i techn. zázemí.

1.NP: velice prostorný obývací pokoj s jídelnou (58 m2) a navazující kuchyní, v obývacím pokoji se nachází krásná kachlová kamna a je z něho vstup na velký balkon směřujícím na JJV, z oken i balkonu nádherné výhledy na šumavské vrcholy. Stylovost tohoto prostoru podtrhují přiznané trámy a dřevěná podlaha. Ergonomicky řešená kuchyně plně vybavená vestavěnými spotřebiči. Z kuchyně i obytného prostoru vstup na terasu. Dále se v 1.NP nachází ložnice, koupelna, vstupní předsíň, šatna a prostorná dvougaráž.

2.NP: z chodby vstup do menší apartmánu (pokoj s kuchyňským koutem a se vstupem na balkon, ložnice a koupelna), dvou ložnic, koupelny s hydromasážní vanou a dále do další velké místnosti, která není vytápěná (herna, posilovna, skladové prostory…).

SUTERÉN: menší apartmán (pokoj, kuchyňský koutek, koupelna) se vstupem do spodní části zahrady, kotelna, prádelna, sklad potravin.

Dům je vhodný pro trvalé i rekr. bydlení, vzhledem ke své velikosti by mohl sloužit rovněž k pronajímání.