Novinka v nabídce: Nebytové prostory ve Strakonicích

Novinka v nabídce: Nebytové prostory ve Strakonicích

Pronájem velice hezkých víceúrovňových prostorů s širokými možnostmi využití, které se nachází na okraji Velkého náměstí (ve směru k pivovaru). 

Nejen nájemci, ale i jeho klientům či zákazníkům se bude líbit atypický otevřený a světlý prostor s přiznanými trámy, navíc s výhledem na strakonický hrad.

Velkou výhodou nabídky je strategická poloha v blízkosti pošty, městského úřadu, bank, restaurací a kaváren, v porovnání s jinými lokalitami v centru i s dobrými parkovacími možnostmi.

Jedná se o prostory v 1. patře zrekonstruované nemovitosti.

Hlavní plocha o vel. 98,1 m2 je členěna do dvou částí. V přední části se kromě dominantních velkých kamen rovněž nachází kuchyňský kout, komora a toaleta. Za druhou částí je vstup do velké koupelny s rohovou vanou, dvěma umyvadly, záchodem a bidetem. Z přední části se po schodišti s masivními nášlapy dostaneme do mezonetového prostoru o celkové vel. 43,6 m2, také zde je koupelna (sprcha, WC, umyvadlo).

Je zde instalováno podlahové topení (zdroj elektrokotel), doplňkovým vytápěním jsou akumulačky a již zmiňovaná velká krásná výhřevná kamna.

Tyto krásné prostory můžou sloužit jako sídlo firmy či jako kanceláře nebo ateliér, lze je využít k obchodní činnosti atd.

Velice zajímavou variantou je s ohledem na uspořádání využít část k bydlení (zejména mezonetová část by byla pro tyto účely vhodná) a tedy spojit podnikání s bydlením.

 

Pro více informací volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/259557/pronajem-kancelarskych-prostor-142-m2-strakonice