Novinka v nabídce: Domek v Zadních Zborovicích

Novinka v nabídce: Domek v Zadních Zborovicích

Dobře udržovaný menší bezbariérový domek o vel. 2+1 nedaleko Strakonic, po postupné rekonstrukci, s kolnou, stodolou, dvorkem a zahradou.

Celková velikost pozemku 862 m2.

Zastavěná plocha nemovitosti spolu s dvorkem činí 221 m2. Obytnou část tvoří obývací pokoj s krbovými kamny, ložnice se skříněmi na míru, kuchyně, koupelna se záchodem a velká komora (se sklepem) sloužící jako sklad potravin, ze které je možno vybudovat další pokoj. Po rekonstrukci: nová okna, venkovní omítka (bez finální barvy), okapy, na části nová střecha, topení, rozvody, dlažba, v ložnici dřevěný strop, posuvné dveře, vstupní dveře.

Na obytnou část navazuje kolna a stodola. Z půdy je možno vybudovat další obytné prostory. Před domkem nově vydlážděný uzavřený dvorek s novým oplocením.

Voda i kanalizace obecní, vytápění elektrokotlem s rozvodem do radiátorů a krbovými kamny.

K nemovitosti přináleží jižně orientovaná zahrada o velikosti 641 m2 nacházející se 50 m od domu, z níž se můžete kochat výhledy do krajiny až k šumavským vrcholům.

V Zadních Zborovicích se nachází zákl. občanská vybavenost (obchod s potravinami a hostinec), výhodou je nevelká vzdálenost do okolních měst (10 km Strakonice, 11 km Horažďovice, 14 km Blatná), kam je i dobré autobusové spojení. Okolní krajina s lesy a loukami je oblíbená cyklisty nebo houbaři. Ze Zadních Zborovic jsou velice krásné výhledy jižním směrem na šumavské kopce (viz poslední foto ve fotogalerii pořízené nad vesnicí a předposlední foto, které je ze zahrady).

Pro více informací volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/263948/prodej-domu-v-osobnim-vlastnictvi-150-m2-trebohostice