Novinka v nabídce: Krásná rustikální chalupa

Novinka v nabídce: Krásná rustikální chalupa

Ne vždy se rekonstrukce šumavské chalupy povede jako v tomto případě. Majitelé řešili každý detail, aby zachovali rustikální styl.

Dispozice chalupy, která se nachází v Nezdicích na Šumavě, je 4+kk. V přízemí o obytné ploše 65 m2 je hlavní místností sednice (27,5 m2) s kuchyňským koutem, dále je zde pokoj s malou šatnou a koupelna, z chodby vedou dřevěné schody do podkroví (obytná plocha 50 m2), kde jsou dva pokoje a toaleta. Schody je možné zaklopit, když by se podkroví využívalo jen příležitostně.

Kuchyňská linka, dveře, dlažby, dřevěné podlahy v pokojích, zařizovací předměty v koupelně, to vše bylo majiteli vybíráno s velkým citem. Chalupa je vybavena stylovým nábytkem, např. robustním jídelním stolem, kredencem či manželskou postelí a skříněmi z masivu, vybavení je součástí kupní ceny!

Chalupu vytápí dvoje krbová kamna, do výklenků pod okna možno osadit akumulační kamna.

U chalupy se nachází dvě menší travnaté plochy, na přední před stodolou roste mohutný javor, zadní je skrytá před okolím a hned za ní protéká malý potůček. Před chalupou je vydlážděná plocha na parkování.

Vedle stojící stodola může být využita jako letní kuchyně pro posezení s přáteli. Patro stodoly, které může sloužit jako odpočinkový prostor, má novou podlahu z fošen. V přední části patra se nachází terasa, která je důmyslně propojena s druhou dřevěnou terasou za verandou a tím pádem i s obytnou částí. Součástí chalupy je velký sklep a bývalá maštal a chlívek, obojí vhodné pro uskladnění věcí.

Nezdice na Šumavě jsou oblíbenou rekreační vesnicí nacházející se pod hřebenem Javorník-Královský kámen-Ždánov, blízko Kašperských Hor (7 km) a turistických center centrální Šumavy (Srní, Zadov 20 km). Okolní krajina s čistým ovzduším přímo vybízí k procházkám, výletům či sběru hub.

V případě zájmu o tuto hezkou šumavskou chalupu, kterou lze využít i jako investici ke krátkodobým pronájmům, mne neváhejte kontaktovat na tel. 603 196 091 nabo na mailu josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/266607/prodej-chaty-chalupy-250-m2-nezdice-na-sumave