Nově v nabídce: Dům v Čábuzi

Nově v nabídce: Dům v Čábuzi

Objekt bývalého hostince s hospodářskou částí se celkovou zastavěnou plochou 600 m2 na pozemku o celkové velikosti 674 m2.

Čábuze je malá vesnice na začátku Šumavy vzdálená 3 km od Vacova, kde je potřebná občanská vybavenost. Výhodou vesnice je výborná dopravní dostupnost, v místě autobusová zastávka s přímými spoji do Prahy. Dobře dostupná jsou i známá a vyhledávaná střediska centrální Šumavy (Zadov 10 km, Nové Hutě 13 km, Kvilda a Borová Lada 20 km). Tři kilometry od Čábuze se nachází přírodní koupaliště Rohanov a ve vzdálenosti 6 km je Javorník s rozhlednou. Jedná se o hezkou lokalitu, která je předurčena pro příjemné trávení volného času.

Objekt je přízemní s velkou půdou a se sklepními prostory. Na obytnou část navazuje hospodářská část – velká stodola a maštal. Vedle stodoly malý travnatý prostor.

Obytná část je tvořena osmi místnostmi – čtyři místnosti se nachází po levé straně vstupní chodby, čtyři místnosti po pravé straně. Největší místností je bývalý sál o vel. 55 m2. Dispozice je patrná z půdorysu ve fotogalerii. Z oken na jižní straně a z malé kryté terasy je hezký výhled od krajiny.

I když byla nemovitost do loňského trvale obývána, její stav vyžaduje rekonstrukci. Elektřina je připojena, voda jen z obecní studny, odpad sveden do jímky, topení lokální v kamnech na tuhá paliva.

Po úpravách je nemovitost vhodná např. k vícegeneračnímu bydlení či k podnikání.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat na tel. 603 196 091 nabo na mailu josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/279382/prodej-domu-v-osobnim-vlastnictvi-500-m2-vacov