Nově v nabídce: Chalupa ve Zvotokách

Nově v nabídce: Chalupa ve Zvotokách

Přízemní chalupa 3+kk, která se nachází ve Zvotokách, malé vesnici na jihozápadním okraji okresu Strakonice.
Chalupa prošla větší rekonstrukcí, má novou fasádu, v interiéru je nová kuchyně, koupelna, WC, podlahové krytiny či interiérové dveře.

Obytná plocha má 80 m2. Z verandy se vstupuje do hlavní chodby. Odkud je vpravo světlý obývací pokoj s kuchyní ve tvaru U (26 m2). Po levé straně jsou dva pokoje (20 a 15 m2) a koupelna. V čele chodby se nachází záchod a komora, z níž je vstup do sklepa o vel. cca 8 m2. Viz půdorys ve fotogalerii.

Nemovitost je centrálně vytápěna do radiátorů kotlem na tuhá paliva, který se nachází v jedné ze dvou garáží. Další garáž pro parkování auta na chalupu navazuje, stejně tak jako tři malé skladovací prostory z bývalých chlívků. K dispozici je velká půda.

K chalupě patří menší oplocený vydlážděný dvorek, malá předzahrádka a prostor před garáží.

Zvotoky je malá klidná vesnice s malým dopravním provozem, v místě funguje 3x v týdnu prodejna potravin, o víkendu hospoda. Krásná okolní pošumavská krajina nabízí velké množství vycházek či příležitostí k houbaření. Např. v sousedních Hoslovicích se nachází nejstarší dochovaný vodní mlýn v Česku. V dojezdové vzdálenosti se nachází šumavská střediska (Zadov 25 km). Jedná se o příjemnou lokalitu, kde si dokonale odpočinete a zrekreujete.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/283409/prodej-chaty-chalupy-150-m2-zvotoky