Nově v nabídce rodinný dům v Kovčíně

Nově v nabídce rodinný dům v Kovčíně

Přízemní rodinný dům 3+1 s garáží a uzavřenou zahradou, s celkovou vel. pozemku 624 m2, který se nachází v na pomezí západních a jižních Čech.

Dům se sto metry obytné plochy tvoří kuchyně s jídelním koutem (17,5 m2) a tři pokoje (20,5, 16 a 13 m2). Všechny tyto místnosti jsou světlé a slunné.

Dům také poskytuje dostatek úložných a skladových prostorů. V obytné části je vedle vstupní předsíně šatna, naproti kuchyni spíž, v jedné linii s obytnou částí je velká garáž, která je přístupná i přes technický prostor, dále je k dispozici velká půda (nad celou zastavěnou plochou), sklep a drobné zděné i dřevěné stavby v zadní části za domem.

Nemovitost má ústřední topení a je napojena na obecní vodovod, odpad je nyní sveden do jímky, ale v obci bude vybudována kanalizace s ČOV.

I když se dům nachází uprostřed obce, majitel má zaručen soukromí. Dům totiž leží v postranní uličce a všechna okna obytných místností jsou směřována na druhou stranu (na JZ), kde se odehrává i veškerý pobyt v exteriéru. V těsné blízkosti domu je krb a starší bazén, ve druhé polovině pozemku je zahrada s ovocnými či okrasnými stromy a keři. Do uzavřené zadní části je možné se dostat z kuchyně (ideální pro přípravu pokrmů a nápojů a následného sezení venku) a přes garáž.

Kovčín je vesnice s necelou stovkou obyvatel, ležící nedaleko Nepomuku (10 km) a Horažďovicemi (15 km) s dobrou dopravní dostupností (v místě vlaková zastávka na trase Plzeň-Nepomuk-Horažďovice-Strakonice-ČB) a s hezkou krajinou s mnoha rybníky (Kovčínský rybník je dokonce rozlohou největším rybníkem v Plzeňském kraji).

Kupní cena je 1.990.000,- Kč.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat na tel. 603 196 091 nebo na mailu josef.rychtar@re-max.cz.