Nově v nabídce st. pozemek v centrální Šumavě

Nově v nabídce st. pozemek v centrální Šumavě

Na okraji Nových Hutí, šumavském středisku celoročně vyhledávaném turisty, v nadmořské výšce přes 1000 m stavební pozemek o velikosti 1941 m2.
Nové Hutě jsou jedno z nejoblíbenějších středisek nejen centrální Šumavy, ale celého národního parku. V místě se nachází lyžařský areál pro rodiny, v okolí je nespočet tras pro běžkaře, cyklisty i pěší turisty (na Kvildu, Borových Lad, Zadov, Kubovu Huť…), nedaleko leží Chalupská slať. Na rozdíl od některých jiných šumavských obcí si Nové Hutě zachovávají klidnější ráz, samozřejmě ale zde funguje obchod s potravinami a několik restaurací. Výhodou Nových Hutí je rovněž malá vzdálenost do města – Vimperk s markety, bazénem a dalšími službami je vzdálený pouhých 11 km, a dobré spojení s Prahou (včetně autobusových spojů).

Rovinatý pozemek téměř čtvercového tvaru (cca 45 x 43 m) se nachází pouhých 300 m od sjezdovek, nedaleko centra Nových Hutí, přesto v naprosto klidném místě obce. Jedná se o lokalitu, kde se nachází soubor parcel s plánovanou výstavbou max. deseti domů. K pozemku vede nová příjezdová komunikace ve vlastnictví obce.

Na části pozemku se nachází solitérní stromy i stromy rostoucí ve skupině, převážně břízy.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/293643/prodej-pozemku-1941-m2-nove-hute

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat na tel. 603 196 091 nabo na mailu josef.rychtar@re-max.cz.