Nově v nabídce chalupa na polosamotě u lesa

Nově v nabídce chalupa na polosamotě u lesa

Menší zděná chalupa leží na polosamotě u lesa, na okraji přírodního parku Kašperské vrchovina, mezi osadami Maleč a Nahořánky.

Tato lokalita je velice oblíbená houbaři a je známá krásnými výhledy do krajiny, z čehož se může těšit i nový majitel, neboť z pozemku je vidět výhled na lesy a louky a les je hned vedle.

V sousedství chalupy je jen jeden dům (oddělen zahradami a živým plotem), další dvě nemovitosti už jsou o kus dále.

Na pozemku o celkové velikosti 859 m2 stojí nemovitost, která svým charakterem a rozměry spíše odpovídá chatě. V přízemí se nacházející kuchyně má 10 m2, pokoj 16 m2 a odpočinkový prostor, který je ve vstupní části a který je obložen dřevěnými palubkami, má 6,5 m2. Z chodby vedou mlynářské schody do podkroví, které má 24 m2. Pod schody je poklop do malého sklípku.Do chalupy je zavedena voda ze studánky z protějšího lesa, ale koupelna není vybudována, jen umyvadlo v kuchyni. Topení je lokální – kuchyňská kamna a Petry.

Před štítovou částí chalupy je oplocená zahrádka a po boku chalupy oplocená zahrada s několika švestkami. V části před vstupem do chalupy je travnatá plocha ohraničená vzrostlými jehličnatými a listnatými stromy. Zde se také nachází tři dřevěné kůlny na dřevo a nářadí a suchý záchod.

Krásné okolí bude lákat k jeho poznávání. Výletních cílů je nespočet: hrad Kašperk, Kašperské Hory, rozhledna Javorník nebo Sedlo, ke koupání Rohanov nebo sportovní areál v Žihobcích… Z Nahořánek není daleko ani do vyhlášených šumavských středisek. Nejbližší obchod je ve Strašíně (necelé 2 km).

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/305603/prodej-chaty-chalupy-90-m2-strasin

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat na tel. 603 196 091 nebo na mailu josef.rychtar@re-max.cz.