Nově v nabídce stavební pozemek v K. Horách

Nově v nabídce stavební pozemek v K. Horách

Stavební pozemek o velikosti 1662 m2 v Kašperských Horách, historickém městečku uprostřed Šumavy.
Proč zvolit k trvalému nebo rekreačnímu bydlení právě Kašperské Hory?

Městečko je přirozeným centrem střední Šumavy, které leží pod starobylým hradem Kašperk na trase spojující západní část pohoří s jižní.

Okolí Kašperských Hor je protkáno obrovským množstvím turistických tras pro pěší i cyklisty se zajímavými výletními cíli. Nedaleko se nachází např. řeky Vydra a Otava, Čeňkova pila, Srní, Horská Kvilda, Zadov, Prášily, Modrava a spousta jiných atraktivních míst. Příznivci lyžování můžou využít místní skiareál a strojově upravované stopy, v místě je i multifunkční sportovní hala.

Kašperské Hory žijí čilým kulturním a společenským životem. V městečku i na nedalekém hradě se koná hodně kulturních akcí, divadelní představení, koncerty nebo výstavy, jsou zde muzea i kino. Na opraveném náměstí a jeho blízkosti se nachází několik stylových restaurací a hospod včetně hezkých předzahrádek, minipivovar, kavárna s vlastní pražírnou.

V Kašperských Horách je i potřebná občanská vybavenost – obchody, MŠ a ZŠ, lékař, lékárna, čerpací stanice či pošta.

Pozemek se nachází v okrajové a klidné části Kašperských Hor, stranou turistického ruchu, ale zároveň v blízkosti náměstí (200 m).

Jedná se o slunný, jižně orientovaný pozemek obdélníkového tvaru s výhledem na Huťskou horu. Pozemek byl využíván jako zahrada, proto zde rostou vzrostlé ovocné, listnaté i jehličnaté dřeviny. Inženýrské sítě (vodovod a splašková kanalizace) se nachází 10 m od hranice pozemku, o přípojku elektřiny je požádáno. Přístup je bezproblémový po obecní komunikaci.

Pozemek je v územním plánu města zařazen do zastavitelných ploch určených k bydlení, přípustná je i stavba bytového domu.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/309947/prodej-pozemku-1662-m2-kasperske-hory

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat na tel. 603 196 091 nebo na mailu josef.rychtar@re-max.cz.