Nově v nabídce stavební pozemek na Lipně

Nově v nabídce stavební pozemek na Lipně

Stavební pozemek na Lipně o vel. 885 m2, na jeho pravém břehu (tj. v řídce osídlené části a mimo komerční lokality), 250 m od vody.

Frýdava, kde se prodávaný pozemek nachází, leží na pravém břehu Lipenské přehrady. Tato část je poskytuje daleko více klidu než levá strana přehrady. Díky tomu, že se do r. 1989 jednalo o území, kam byl vstup zapovězen, nabízí i velice krásnou přírodu. Frýdava, též dostupná přívozem z Frymburku, tak poskytuje velké možnosti pro rekreaci po celý rok: kromě koupání také turistiku jak pěší, tak na kolech (mnoho tras kolem Vítkova kamene i v blízkém Rakousku, stokilometrová stezka kolem Lipna), rybaření, houbaření, v zimě bruslení na zamrzlé hladině. Deset kilometrů je vzdáleno Lipno nad Vltavou s lyžařským areálem, unikátní Stezkou korunami stromů či aquaparkem. Další lyžařské příležitosti jsou v 30 km vzdáleném Hochfichtu (největší rakouský skiareál mimo Alpy) a 25 km vzdáleném Stersteinu.

Pozemek téměř obdélníkového tvaru s minimálním převýšením a několika vzrostlými stromy je dle územního plánu zařazen do zóny určené k bydlení v rodinných a bytových domech (2. NP a podkroví).

Na hranici pozemku vodovod a kanalizace, kaplička s připojením na elektřinu.

K dispozici je územně plánovací informace, geometrický plán, výškopis a projekt na sjezd z pozemku na komunikaci.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/319656/prodej-pozemku-885-m2-predni-vyton

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat na tel. 603 196 091 nebo na mailu josef.rychtar@re-max.cz.