Nově v nabídce zděný byt ve Vimperku

Nově v nabídce zděný byt ve Vimperku

Pro ty, kteří netouží po bydlení na sídlišti, je určen zajímavě řešený byt 2+1 o podlahové ploše 77 m2 v historickém domě pod náměstím.

Dům je složen ze dvou traktů, jeden trakt směřuje do Steinbrenerovy ul., druhý do ulice Na Baště. Tvoří jej osm bytových jednotek, prodávaný byt se nachází v části, která směřuje do ulice na Baště, v jeho 1.patře (2. nadzemní podlaží). Přestože se byt nachází v centru města, uživatel má zaručen klid.

Rozložení místností je patrné z půdorysu ve fotogalerii. Všechny místnosti jsou přístupné z podlouhlé chodby, která probíhá celým bytem. Ve vstupní části se nachází koupelna a samostatný záchod, následuje vchod do kuchyně, v další části chodby je po levé straně otevřený prostor s elektrokotlem a policemi (tento prostor lze uzavřít), pak následuje vchod do ložnice a na konci chodby se vstupuje do velice prostorného obývacího pokoje (přes 30 m2)

Byt prošel rekonstrukcí – kuchyně z masivního dřeva s vestavěnými spotřebiči vč. myčky, koupelna s podlahovým topením, toaleta, místo kotle na uhlí byl instalován elektrokotel.

Ze všech oken, která jsou špaletová a jsou orientována na východní stranu, je nádherný výhled na střechy vimperských domů, ale také do krajiny směrem na Homolku či Mařský vrch.

Výhodou bytu je dostatek místa ke skladování věcí. Ke každému bytu náleží sklad na uzavřeném dvorku, další prostory ve sklepě a také podíl na půdním prostoru.

Koupi bytu doporučuji nejen za účelem trvalého bydlení, také jako investici, ale byt je velice vhodný jako víkendový byt (s výhodou dostatku bezpečných úložných prostorů pro lyže, kola a dalšího sportovního náčiní), neboť Vimperk kromě toho, že nabízí kompletní občanskou vybavenost, je výborným startovním místem na sjezdovky či na výlety po Šumavě (Zadov 13 km, Nové Hutě 12 km, Kvilda 20 km, Borová Lada 13 km, Kubova Huť 9 km, navíc v místě sportovní areál Vodník), k hraničnímu přechodu s Německem 25 km.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/330111/prodej-bytu-2-1-v-osobnim-vlastnictvi-77-m2-vimperk

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat na tel. 603 196 091 nebo na mailu josef.rychtar@re-max.cz.