Nově v nabídce chalupa s výhledem a bez sousedů

Nově v nabídce chalupa s výhledem a bez sousedů

Komfortní chalupa v podhůří Šumavy bez sousedů (jediní sousedé jsou schováni za stromy a za cestou) a s výhledy.

Řešená jako dva samostatné byty se dvěma velkými terasami (jedna zastřešená, druhá otevřená), odkud je neobyčejně nádherný výhled do krajiny s vrcholy jihozápadní a západní Šumavy.

Z původní stavby zůstalo jen obvodové zdivo, její kompletní rekonstrukcí a další přístavbou vznikla nadstandardní chalupa o užitné ploše 210 m2 (bez teras) s celkem pěti pokoji, dvěma kuchyňskými kouty v přízemí, dvěma galeriemi v podkroví, dvěma koupelnami v přízemí a dalšími dvěma toaletami v podkroví, navíc s techn. místností (ev. skladem či garáží) a sklepem. Tím, že chalupa má dva vchody, je možno ji užívat jako dva samostatné byty – v současné době jsou v obou podlažích průchozí dveře.

Jak v interiéru, tak v exteriéru byly použity kvalitních materiály s důrazem na precizní a vkusné stylové provedení – kupříkladu střecha z bobrovek (dvojité „šupinové“ krytí), pozemek oplocen kamennou zdí v kombinaci s dřevěným plotem, sokl rovněž z kamene, dřevěná okna, dveře z masivu, podlahy dřevěné nebo dlažba, v největší obytné místnosti kachlová kamna.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/347572/prodej-domu-210-m2-kolinec

Pokud máte zájem o více informací nebo máte zájem domluvit si prohlídku, neváhejte mě kontaktovat.