Stylová chalupa s velkým pozemkem

Stylová chalupa s velkým pozemkem

Usedlost v jižních Čechách ve tvaru L s dvorem, který je orientován na jihozápad a kam nikdo nevidí, s pozemkem 3803 m2.

Nádherné místo, kde po té, co projdete vstupní dřevěnou bránou, si hned řeknete: tady chci zapomenout na ruch města a trávit tady všechny volné chvíle.

Nemovitost se nachází na konci vesnice a do loňského roku byla trvale obývána od jara do podzimu.

Obytná část je rozdělena na dvě části (dva vstupy ze zápraží), v jedné části obytný pokoj s krbovými kamny a zápecím, ložnice a vstupní chodba, druhou část tvoří kuchyně, komora, koupelna (bez WC) a vstupní chodba. Velké možnosti dalšího rozšíření obytného prostoru nabízí půda s novou střechou. V levé části hlavního objektu se ještě nachází maštal.

Na pozemku o celkové velikosti 3803 m2 stojí ještě dvě hospodářské stavby, kde najdeme stodolu, chlévy, ovčín, kolnu či dřevník. Ze sýpky a další velké stodoly zbyly jen kamenné zdi, které však vytvářejí kouzelná místa a zákoutí. Na okraji pozemku se nachází menší rybník, další dva rybníčky by bylo možno obnovit. Jako u každé správné jihočeské chalupy, tak i tady také najdeme mohutný, vydatně plodící ořešák a několik ovocných stromů.

Vesnice Kožlí (část obce Předotice) je dobře dopravně dosažitelná, nachází se jen 4 km od křižovatky Nová Hospoda, kde končí D4 a odkud pokračují trasy do Písku a dále do ČB, do Strakonic a dále na Šumavu, do Blatné a dále do Plzně. Z Prahy nyní trvá cesta do Kožlí přibližně hodinu, po dostavbě D4 do konce roku 2024 se doba zkrátí min. o 10 min.

Pokud hledáte objekt k rekreaci nebo i k trvalému bydlení v krásné jihočeské krajině s rybníky a lesy plnými hub a Vaším požadavkem je soukromí, větší pozemek a především „genius loci“, je toto ta pravá nemovitost.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/345119/prodej-chaty-chalupy-300-m2-predotice

Pokud máte zájem o více informací nebo máte zájem domluvit si prohlídku, neváhejte mě kontaktovat.