Novinka v nabídce: chalupa na okraji vesnice u Blatné

Novinka v nabídce: chalupa na okraji vesnice u Blatné

Zrekonstruovaná chalupa 3+kk se zahradou na klidném místě zaručující soukromí na okraji vesnice v krásné krajině blatenských rybníků na pomezí západních a jižních Čech.

Obytnou plochu (půdorys naleznete ve fotogalerii) tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem (celkem 24 m2), dva pokoje (23 a 9 m2), dále koupelna (vana, umyvadlo, otopný žebřík, bojler) a samostatný záchod, veranda a chodba, z níž je vstup do prostorného sklepa (13 m2) a na půdu. V hlavní obytné místnosti se nachází velká krbová kamna s rozvodem do radiátorů v ostatních místnostech. Pokoje nejsou průchozí.

Voda je odebírána z vlastní studny, odpad ze záchodu je sveden do jímky, další odpadová voda do řádu. Vlastní provoz chalupy je nenáročný a díky proběhlé rekonstrukci bez nutnosti dalších investic.

Velkým plusem nemovitosti je její poloha na okraji obce, kdy navíc chalupa i zahrada, která se nachází v zadní části, jsou schovány za dvěma sousedícími hospodářskými stavbami, takže je zaručeno dostatečné soukromí a klid. Obojí si užijete i při posezeních u venkovního krbu, který stojí na okraji kamenného dláždění, které spolu s opěrnou zdí z kamene vytváří velice příjemný prostor pro trávení volných chvil.

Na slunném a rovinatém pozemku o celkové ploše 619 m2 se nachází kromě chalupy ještě menší stavba využitelná pro skladování paliva.

Chalupa leží v obci Hradiště na hranicích Plzeňského a Jihočeského kraje, 3 km od Kasejovic a Lnářů, 9 km od Blatné. Jedná se o příjemnou lokalitu pro spokojené bydlení nebo rekreaci. V místě se nachází hospůdka, občanská vybavenost v Kasejovicích a Lnářích, další služby (supermarket atd.) v Blatné.

 

Pro více informací a domluvení prohlídky volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/225943/prodej-domu-v-osobnim-vlastnictvi-170-m2-hradiste