Novinka v nabídce: Chalupa s velkou zahradou v Pošumaví

Novinka v nabídce: Chalupa s velkou zahradou v Pošumaví

Nabídka osloví především ty, co hledají klidné místo s dostatečným prostorem kolem chalupy a hezkou lokalitu na začátku Šumavy.

Chalupa se třemi obytnými místnostmi, dílničkou, malou stodolou a garáží na pozemku o celkové ploše 2540 m2 na okraji velice klidné vesnice Bošice u Čkyně.

Nemovitost má tvar L, delší rameno je obytné, navazující rameno slouží jako technické zázemí (garáž, malá dílna a z bývalé malé stodoly sklad paliva, odkud je vstup na půdu).

Obytná část je řešena v současné době jako 2+1, ale dispozice odpovídá 3+kk. Z krytého zápraží vcházíme do vstupní chodby, z níž doleva je vchod do obytné kuchyně a doprava do dvou pokojů. Proti hlavnímu vchodu se nachází koupelna, kotelna a malá komora s poklopem do sklepa (cca 15 m2). Všechny tři obytné místnosti jsou světlé a prostorné – každá přes 20 m2.

Chalupa je ve velmi dobře udržovaném stavu, průběžně rekonstruována (nová okna se žaluziemi, koupelna, voda a odpad v plastu, topení – elektrokotel, radiátory a rozvody v mědi)

Vytápění nemovitosti je ústřední kotlem na tuhá paliva nebo elektrokotlem, voda je obecní, kanalizace řešena septikem s přepadem, ale je uvažováno ve spolupráci s obcí (dotace) o zřízení domovní čistírny odp. vod.

Okolo chalupy, především v její zadní části, se nachází prostorná, skoro rovinatá zahrada s mohutným ořešákem, ovocnými stromy, rybízy a dalšími stromy či keři. Od domku je příjemný výhled na okolní zvlněnou krajinu se zelenými lesy a loukami.

Bošice i nejbližší okolí jsou velice klidnou lokalitou na začátku Šumavy velice vhodnou pro odpočinek a nabrání nových sil. Výhodou je velice dobrá dostupnost do Čkyně (3,5 km), kde se nachází vše potřebné – obchody, pošta atd. a také zde vede silniční komunikace č.4 Praha-Strakonice-Vimperk-hraniční přechod-Passau. Deset kilometrů od Bošic leží Vimperk (supermarkety, zimní stadion či letní bazén…). Šumavská střediska (Zadov, Nové Hutě, Borová Lada) se nachází do 25 km od Bošic.

Pro více informací a domluvení prohlídky volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

Více informací a fotografií: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/226674/prodej-domu-v-osobnim-vlastnictvi-220-m2-bosice