Novinka v nabídce: Pozemky nedaleko Kašperských Hor

Novinka v nabídce: Pozemky nedaleko Kašperských Hor

Pozemky o celkové vel. 24 500 m2, které leží 700 m od Strašína, vhodné pro umístění mobilheimu (který již zde byl umístěn) a pro chov.


Pozemky se nachází na krásném a romantickém místě stranou zástavby. Jedná se převážně o travnaté pozemky, na 10 až 15 procentech z výměry se nachází lesní porost. Nabízené pozemky jsou sloučeny do tří celků (14 292, 8 192 a 2 016 m2), které se nachází v těsné blízkosti vedle sebe.

Největší a nejmenší celek je oplocen ohradníky. Po okrajích největšího celku protékají dva potůčky, které po spojení tečou podél nejmenšího celku. K potůčku je i přístup pro zvířata. Na největší louce, kterou obklopuje smíšený (listnaté i jehličnaté stromy) porost, se nachází dřevěný přístřešek pro zvířata. Na louce, který tvoří celek o vel. 8 192 m2, byl umístěn mobilheim – viz fotogalerie, ale ten není součástí prodeje.

K pozemkům vede bezproblémový příjezd po zpevněné cestě.

Pozemky nejsou zatíženy žádným pachtem či jinou smlouvou.

Ve Strašíně zákl. občanská vybavenost (prodejna potravin, hospoda), okolí nabízí dostatek příležitostí ke koupání (lomy, koupaliště), houbaření a výletům (hrad Kašperk, rozhledny Javorník a Sedlo, Strašínská jeskyně,…).

Pro více informací a domluvení prohlídky volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/227082/prodej-pozemku-24500-m2-strasin