Novinka v nabídce: Chalupa ve Střelských Hošticích-Kozlově

Novinka v nabídce: Chalupa ve Střelských Hošticích-Kozlově

Přízemní chalupa 3+1 s garáží a dalším zázemím v Kozlově, který se nachází nad řekou Otavou a je částí obce Střelské Hoštice.

Nemovitost prošla zdařilou rekonstrukcí a je připravena k okamžitému užívání bez nutnosti dalších investic.

Obytnou část tvoří kuchyně s dostatečně velkou linkou a prostorem pro jídelní stůl (z kuchyně dveře do spíže). Na kuchyni navazuje obývací pokoj s atypickým pultem. V obytné části dále dva pokoje (jeden větší, jeden menší), nová a prostorná koupelna s rohovou vanou a odděleným záchodem, vstupní předsíň a kotelna, která je přístupná z venku i zevnitř z koupelny.

Před chalupou se nachází menší oplocený dvorek, na obytnou část navazuje dřívější hospodářská část, nyní sloužící jako garáž a jako prostory pro skladování. Za chalupou je travnatý pás o šířce cca 2 m.  Celková velikost pozemku je 378 m2.

Výhodou je napojení na obecní vodovod i kanalizaci, ústřední vytápění kotlem na tuhá paliva, ohřev teplé vody bojlerem.

Chalupa leží v klidné části vesnice u místní komunikace s naprosto minimálním provozem. Občanská vybavenost (včetně základní školy) se nachází ve místě, nejbližší města s kompletními službami Horažďovice 5 km a Strakonice 12 km.

Nemovitost lze doporučit mladé rodině, mladému i staršímu páru (v nemovitosti jen jeden schůdek z předsíně do velkého pokoje), pro trvalé i rekreační bydlení.

Pro více informací a domluvení prohlídky volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/230533/prodej-domu-v-osobnim-vlastnictvi-220-m2-strelske-hostice