Novinka v nabídce: Byt 3+1 v Hracholuskách u Prachatic

Novinka v nabídce: Byt 3+1 v Hracholuskách u Prachatic

Byt 3+1 o podlahové ploše 75 m2, s balkonem a velkým sklepem, který se nachází  v Hracholuskách, 9 km od Prachatic.


Nachází se v 1. patře dvoupatrové bytovky, ve vchodu je celkem pět bytových jednotek.

Jedná se o byt ve velmi pěkném stavu, nově: kuchyňská linka (včetně sporáku se sklokeramickou deskou), koupelna, záchod, plynový kotel, rozvody topení včetně radiátorů a podlahové krytiny (plovoucí podlaha + dlažba).

Byt je dobře dispozičně řešen (půdorys naleznete ve fotogalerii). Slunný obývací pokoj s balkonem (orientován na jih) je propojen s kuchyní, oba další pokoje mají vstup z chodby, koupelna je s vanou, WC je samostatné. V chodbě se nachází vestavěné skříně. Všechny místnosti jsou dostatečně velké. Součástí jsou i dva sklepy.

Vytápění bytu zajišťuje plynový kotel s rozvody do radiátorů, alternativně je možná instalace krbových kamen v obývacím pokoji.

Je možné využívat travnatou plochu u domu (vlastnický podíl na pozemku o vel. 259 m2). Parkování bez problémů před domem.

Hracholusky se nachází 9 km od Prachatic a leží v těsné blízkosti komunikace České Budějovice – Prachatice, Vimperk. České Budějovice jsou vzdáleny 30 km, další vzdálenosti: Husinec 8 km, Netolice 9 km. V místě prodejna Jednoty, hospoda a MŠ.

Byt doporučuji i jako investici.

Volný ihned.

Pro více informací a domluvení prohlídky volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

 

VÍCE ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/234471/prodej-bytu-3-1-v-osobnim-vlastnictvi-75-m2-hracholusky