Novinka v nabídce: Byt 2+1 ve Strakonicích

Novinka v nabídce: Byt 2+1 ve Strakonicích

Velice hezký byt 2+1 v osobním vlastnictví o vel. 52 m2 po rekonstrukci v pěkné lokalitě Strakonic – ul. Prof. A. B. Svojsíka.

Jedná se o světlý byt s příznivou orientací oken a balkonu na východní stranu s hezkým výhledem. Nachází se v sedmém, posledním podlaží (6.patro), čímž odpadají trable s dupajícími sousedy nad hlavami.

V roce 2011 proběhla velice vkusná kompletní rekonstrukce bytu: nové podlahy (plovoucí + dlažba), štuky, koupelna, WC, kuchyně, rozvody elektřiny v celém bytě, rozvody topení + radiátory, vestavěné skříně v ložnici a chodbě. V kuchyni vestavěná myčka, sklokeramická deska a trouba a též vyzděná spíž, v koupelně (s oknem) vana, umyvadlo se spodní skříňkou a otopný žebřík, záchod je samostatný s umývátkem.

Rovněž bytový dům je po rekonstrukci – plastová okna, zateplená fasáda, nový výtah, stoupačky.

K bytu náleží sklep, v domě je k dispozici kolárna, kočárkárna a sušárna. K domu patří sousedící pozemek o vel. 961 m2 (podíl na něm je součástí prodeje) s parkovacími místy a travnatou plochou.

Velice zajímavá poloha domu. V blízkosti ZŠ a MŠ, obchody, sportoviště včetně okruhu na in-line brusle, nedaleko les Kuřidlo.

Nízké měsíční náklady – cca 3.000,- včetně elektřiny. V domě fungující SVJ bez dluhů.

Pro více informací a domluvení prohlídky volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/234595/prodej-bytu-2-1-v-osobnim-vlastnictvi-52-m2-strakonice