Novinka v nabídce: Zděný byt 2+1 ve Vacově

Novinka v nabídce: Zděný byt 2+1 ve Vacově

Zděný byt v osobním vlastnictví o vel. 2+1 (52 m2) v šumavské střediskové obci Vacov. Nejen k trvalému bydlení, ale i jako víkendový byt či jako investice.


Vacov leží na začátku centrální části Šumavy, lyžařské středisko Zadov – Churáňov je vzdáleno 14 km. V obci se nachází potřebná občanská vybavenost – obchody, restaurace, ZŠ, MŠ, pošta, pekárny, sportoviště, výhodou je přímé autobusové spojení do Prahy. Nejbližší větší města leží ve vzdálenosti 15 km (Vimperk) a 24 km (Strakonice).

Zděný dům prošel modernizací a je velice dobře udržován. Nemovitost má nová okna a střechu, obvodové stěny a sokl byly zatepleny a byla zhotovena nová fasáda. Tyto opravu byly financovány z fondu oprav, takže majitelé bytů nesplácí žádný úvěr.

Prodávaný byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží, je v původním, ale dobrém stavu. Ze vstupní chodby jsou vstupy do koupelny a samostatného WC, do kuchyně a do obývacího pokoje, z něhož se vstupuje do ložnice. Obývací pokoj, který je slunný, nabízí díky své velikosti přes 20 m2 dostatek prostoru.

Vytápění zajišťují krbová kamna v obývacím pokoji a akumulační kamna v ložnici.

Součástí bytu je prostorný sklep a sklepní kóje v suterénu, kde je též společná kolárna, prádelna a sušárna. K domu patří také pozemky vedle nemovitosti, podíl na těchto pozemcích je součástí prodeje.

Byt je vhodný pro trvalé bydlení, ale s ohledem na celoroční rekreační možnosti v blízkém okolí je možné jej využít jako víkendový byt. Byt lze rovněž doporučit za účelem investice.

Byt je možné financovat hypotečním úvěrem – zajistíme nejlepší podmínky financování.

Pro více informací a domluvení prohlídky volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/240571/prodej-bytu-2-1-v-osobnim-vlastnictvi-52-m2-vacov