Novinka v nabídce: Pronájem domu ve Strunkovicích n./Bl.

Novinka v nabídce: Pronájem domu ve Strunkovicích n./Bl.

K pronájmu řadový dům, který je po rekonstrukci, o dispozici 2+1 s oplocenou předzahrádkou v klidné části Strunkovic nad Blanicí.

 Dům o zastavěné ploše 86 m2 tvoří vstupní předsíň, kuchyně, dva pokoje, koupelna, samostatný záchod, komora a technický prostor (s malým sklípkem o vel. cca 2 m2), kam je i druhý přístup z venku.

Dům splňuje všechny podmínky pro pohodlné a kvalitní bydlení s nízkými měsíčními náklady. Komfortně, navíc s levným provozem, je řešeno vytápění, a to sálavými topnými panely. Navíc je možno využít krbová kamna. Teplou vodu zajišťuje bojler, voda a kanalizace je obecní.

Kromě nového vytápění je zcela nová také kuchyňská linka, koupelna, toaleta, v pokojích podlahové krytiny či interiérové dveře.

Součástí nemovitosti je oplocená předzahrádka o vel. 36 m2.
Ve Strunkovicích se nachází všechna potřebná občanská vybavenost – samoobsluha, pošta, lékárna, ZŠ, MŠ, sportoviště, restaurace, kavárna, autobusové i vlakové spojení. Prachatice jsou vzdálené 10 km.

Majitel nemovitosti hledá spolehlivé a seriózní nájemce se zajištěným pracovním příjmem. Dlouhodobý pronájem možný. Preferování jsou nekuřáci a zájemci bez domácích mazlíčků.

Pro více informací a domluvení prohlídky volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/241852/pronajem-domu-v-osobnim-vlastnictvi-70-m2-strunkovice-nad-blanici