Novinka v nabídce: Chalupa ve Střelských Hošticích

Novinka v nabídce: Chalupa ve Střelských Hošticích

V klidné části Střelských Hoštic chalupa ve tvaru U s obytnou částí o vel. 2+1, hospodářskou částí a s uzavřeným menším dvorkem.
Celková velikost pozemku je 281 m2, přičemž zastavěná část je cca 225 m2.

V obytné části se kromě tří velkých, světlých, dostatečně vysokých místností nachází koupelna, samostatný záchod, komora, spíž a vstupní předsíň (orientační půdorys naleznete ve fotogalerii). Součástí kuchyně jsou i menší kachlová kamna. Pro případně zvětšení obytné plochy by bylo možné využít půdní prostory.

Nemovitost, která byla postavena ve 30. letech 20 st., je částečně podsklepena, dále ji tvoří menší stodola, v levé části se nachází bývalé chlívky a nad nimi bývalá sýpka.

Voda je z obecního vodovodu, odpady jsou svedeny do obecní kanalizace.

V užívání předzahrádka před chalupou.

V případě zájmu je možno koupit též garáž, která se nachází 20 m od nemovitosti.

Střelské Hoštice se nachází na hranici jižních a západních Čech, na levém břehu vodáky oblíbené řeky Otavy. Předností Stř. Hoštic je kromě dobré občanské vybavenosti (samoobsluha a další obchody, restaurace, pošta, MŠ, ZŠ, sportoviště atd.) výborné dopravní spojení, neboť obec leží na trase komunikace č. I/22 Strakonice – Horažďovice – Klatovy (nebo Plzeň) a za obcí se nachází vlakové nádraží na trase ČB – Plzeň. Do Strakonic 12 km, do Horažďovic (mj. aquapark) 5 km.

Pro více informací a domluvení prohlídky volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/242573/prodej-chaty-chalupy-200-m2-strelske-hostice