Novinka v nabídce: Dům na krásné polosamotě u Lipna

Novinka v nabídce: Dům na krásné polosamotě u Lipna

Hledáte božský klid v oblasti Lipenska? Mimo turistický ruch, přesto pouhý kilometr a půl k přehradě? Něco hezkého pro Vás mám.

Nabízíme dům s hospodářským zázemím na polosamotě Slavkovice, která se nachází nedaleko lipenského střediska Černá v Pošumaví.

Oblast Lipenska se stává čím dál více turisticky vyhledávanější lokalitou. Nejen kvůli samotné přehradě (koupání, rybaření, vodní sporty, nejdelší bruslařská dráha v ČR) a krásné krajině kolem ní, ale také pro množství aktivit po celý rok (turistika, cyklostezky, trasy pro in-line bruslaře, skiareál Lipno či Hochficht, aquaparky, Stezka korunami stromů, bobová dráha,…). Proto je nabídka této nemovitosti stranou turistů ojedinělá.

Navíc se jedná o krásné místo s jedinečnou atmosférou, kterou si můžete vychutnat v pergole na dvoře nebo hlavně na nevšední dřevěné terase v úrovni stromů, na kterou se vchází z kuchyně v 2. NP.

Velmi dobře udržovaný dům nacházející se na rovinatém pozemku o vel. 3496 m2 je dostatečně prostorný, kromě hlavní budovy, kde je spolu s obytnou částí také veliká garáž a technické zázemí, se na pozemku nachází menší hospodářská budova s maštalí a boxy pro koně a také salaš a malé jezírko. Dům je obklopen travnatými plochami pro pastvu a vzrostlým jehličnatým lesíkem.

Současná dispozice obytné části, která je vytápěna kotlem se zásobníkem na uhlí, nabízí 2+1 v 1. NP, 3+1 s halou a dřevěnou terasou v 2. NP a dva neprůchozí pokoje v podkroví. Do 2. NP vede z přízemí vnitřní schodiště a druhý vstup je ze dvora po venkovním schodišti. Po malých úpravách mohou vzniknout tři samostatné byty.

Nemovitost je možné využít pro trvalé bydlení trvale nebo jako víkendové bydlení, vzhledem k atraktivní lokalitě u Lipenského jezera, klidné poloze a velikosti domu lze velice reálně uvažovat o jejím komerčním využití – pronajímání celého objektu, pronajímání apartmánů, bydlení spojené s ubytováním, agroturistika…

Pro více informací a domluvení prohlídky volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/244688/prodej-chaty-chalupy-350-m2-cerna-v-posumavi