Novinka v nabídce: Vilka v Horažďovicích-Předměstí

Novinka v nabídce: Vilka v Horažďovicích-Předměstí

Cihlová vilka z 20. let 20. století s výrazným průčelím na pozemku o celkové velikosti 699 m2 v Horažďovicích-Předměstí.

Byť se jedná o dvojdomek, skutečnost odpovídá spíše samostatnému domu. Díky zastavění celé plochy podél společné hranice je totiž dvůr a zahrada zcela oddělen od sousedního pozemku.

V přízemí domu se nachází tři pokoje, kuchyně, koupelna, samostatný záchod a vstupní předsíň. Zajímavého zvětšen í obytného prostoru by bylo možné docílit využitím půdy, na kterou se dostaneme z chodby po betonovém schodišti. Z chodby vedou také schody do sklepního prostoru, kde je umístěn kotel na tuhá paliva (vytápění je ústřední).

Na obytnou část navazují další stavby – prostorná stodola, garáž, dílnička, kůlny, dřevník. Mezi stavbami se nachází travnatý dvorek, dále pak zahrádka a předzahrádka. Tam, kde nejsou po obvodu obdélníkového pozemku stavby, je pozemek oplocený.

Dům má novou střešní krytinu, je ihned obyvatelný, nicméně pravděpodobně je však nutno počítat s úpravami v interiéru. Samozřejmostí je napojení na městský vodovod a kanalizaci.

Velkou výhodou je poloha domu s výborným dopravním spojením do Plzně nebo Strakonic. Domek se nachází 2 km od Horažďovic, nedaleko od vlakového nádraží, odkud se lze rychlíkem přesunout za 3/4 hod do Plzně a za 1/4 hod do Strakonic. V Horažďovicích všechny potřebné služby, včetně krytého bazénu.

Nemovitost je vhodná pro rodinu či pár, mohla by se i líbit řemeslníkovi či živnostníkovi, který by využil prostory ve stodole , dílně či garáži, která navíc disponuje montážní jámou.

Pro více informací a domluvení prohlídky volejte  603 196 091 nebo piště na josef.rychtar@seznam.cz

VÍCE FOTOGRAFIÍ A INFORMACÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/247965/prodej-domu-v-osobnim-vlastnictvi-360-m2-horazdovice