Novinka v nabídce: Komfortní chalupa v NP Šumava

Novinka v nabídce: Komfortní chalupa v NP Šumava

Velmi kvalitní zděná chalupa na krásném a klidném místě u lesa v NP Šumava, dříve užívaná jako rodinný dům s ubytováním.

Majitel chalupy využil svých projektantských zkušeností. Pro stavbu si vybral krásné místo v atraktivní lokalitě a nechal postavit nemovitost, která svým stylem zapadá do šumavské krajiny a poskytuje veliký komfort pro příjemné bydlení. Zároveň si jako odborník pohlídal precizní kvalitu stav. prací a výběr materiálů a zařizovacích předmětů.

Nemovitost byla koncipována jako RD s ubytováním, v podkroví se nachází tři menší apartmány s kuchyňskými kouty a koupelnami, ale není problém zde provést úpravu dispozic.

Ve velkorysém hlavním obytném prostoru (52 m2) rozhodně zaujme stylová kachlová pec a velice kvalitní kuchyňská linka. Vysoký nadstandard lze spatřit mimo jiné také v koupelně. Po celé obytné ploše podlaha z masivního dřeva, v koupelnách a na chodbách kvalitní dlažba.

Topení je možno regulovat přes PC, v hlavní koupelně a chodbě navíc podlahové vytápění.

Na chalupu navazuje velká terasa. Na slunném rovinatém pozemku je umístěn dřevník na nářadí či kola, pergola a pět parkovacích míst, z toho jedno kryté.

Pohledem od chalupy jižním směrem se naskytne krásný výhled na česko-rakousko-německý hřeben Plechý-Trojmezná-Třístoličník. Což je jeden z mnoha turistických cílů, kam do vyrazit. Okolí je protkáno mnoha trasami pro pěší a cyklisty a v zimě běžeckými stopami (500 m k Šumavské magistrále). Jen 200 m od domu se nachází místní skiareál, zdatnější lyžaři mohou vyrazit do Mitterdorfu (10 km) nebo na Hochficht (40 km).

Obec Strážný je poslední vesnicí před hranicemi s Německem s dobrým dopravním spojením (na trase Praha-Vimperk-Pasov) a má výbornou polohu uprostřed šumavského NP. Chalupa se nachází úplně stranou veškerého místního ruchu, na nového majitele čeká klid a velké soukromí, v okolí jen několik chalup.

Nemovitost uspokojí i velmi náročného klienta k bydlení či rekreaci, ale lze ji využít i ke komerčním účelům – k pronajímání celé chalupy nebo jen podkrovní části.

Pro více informací a domluvení prohlídky volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/248176/prodej-chaty-chalupy-220-m2-strazny