Novinka v nabídce: Prostorný rodinný dům v Prachaticích

Novinka v nabídce: Prostorný rodinný dům v Prachaticích

Velkoryse řešený rodinný dům ve vyhledávané části Prachatic, vhodný pro vícegenerační bydlení, k bydlení spojené s podnikáním či jako investice na pronajímání.

Zděný dům byl postaven před dvaceti lety za použití kvalitních materiálů s důrazem na dostatek prostoru, např. v přízemí má hlavní obytný prostor, kde je i krb, přes 40 m2 a koupelna téměř 15 m2, celková užitná plocha domu činí 430 m2.

Původně dvougenerační rodinný dům s dvěma kancelářemi v suterénu byl po drobných změnách upraven na tři bytové jednotky s podružnými elektroměry a měřáky tepla – v suterénu 2+kk, v přízemí a podkroví byty o vel. 4+1. V suterénu se navíc nachází prostorné zázemí domu včetně garáže na dva vozy. Současná dispozice je patrná z půdorysů ve fotogalerii.

Dům je obklopen hezkou zahradou, pozemek o celkové vel. 957 m2 je obdélníkového tvaru s osluněním po celý den.

Chvíle odpočinku lze trávit na prostorné kryté terase, která navazuje na dům.

Relaxovat je možno v zastřešeném bazénu, jeho ekonomický provoz je zajištěn ohřevem vody solárními panely s cirkulací přes akumulační nádobu, pro bazén i pro zalévání zahrady je používána voda z vlastní studny.

Byty jsou nyní pronajímány, je možno v tomto způsobu užívání pokračovat. Koupi nemovitosti lze také doporučit rodině preferující prostor, kdy může část domu využít k podnikání (např. kancelář, kadeřnictví atd.).

Pokud máte zájem o více informací k nemovitosti, která se nachází v jedné z nejlepších lokalit Prachatic, neváhejte mě kontaktovat. Volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/251225/prodej-domu-v-osobnim-vlastnictvi-430-m2-prachatice