Novinka v nabídce: Zděný byt 1+1 ve Strakonicích

Novinka v nabídce: Zděný byt 1+1 ve Strakonicích

Na prodej byt  1+1 o vel. 41,5 m2 v osobním vl., který se nachází v blízkosti centra města. Bonusem bytu je panoramtický výhled z oken do krajiny.
Byt nalezneme  v ul. MUDr. K. Hradeckého, výhodou je blízkost nemocnice. Tím, že byl otevřen nový obchvat Strakonic, došlo k několikanásobnému snížení dopravy v kolem vedoucí Lidické ul., čímž se tato lokalita stala velice klidnou.

Byt je v původním stavu, ale už byla provedena výměna oken a je velmi dobře udržovaný.

Byt je světlý a slunný, obě okna směřují na JJZ. Velikou předností bytu je jeho umístění v posledním patře (6. NP), čímž odpadají trable s dupajícími sousedy nad hlavami. Poslední patro zaručuje i krásný rozhled z oken, můžete se kochat panoramatickým výhledem na Šumavu s Boubínem uprostřed.

K bytu náleží sklep o vel. přes 2 m2.

Společenství vlastnictví funguje velmi dobře a je bez dluhů, rovněž mezi vlastníky nejsou žádní dlužníci, ve fondu oprav našetřena dostatečná částka, došlo k osazení nového výtahu a rovněž proběhla výměna vchodových dveří a oken ve společných prostorech. Rovněž proběhla hydroizolace a zateplení střechy.

Měsíční poplatky jsou v příznivé výši.

 

Pro více informací a domluvení prohlídky volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/252117/prodej-bytu-1-1-v-osobnim-vlastnictvi-42-m2-strakonice