Nově v nabídce: Stavební pozemek u Borových Lad

Nově v nabídce: Stavební pozemek u Borových Lad

Pozemek o velikosti 1395 m2, který se nachází na okraji Lipky, osady ležící v centrální Šumavě mezi Vimperkem a Borovými Ladami.

Lipka má dobrou polohu blízko města (Vimperk s kompletní občanskou vybaveností včetně škol, polikliniky, supermarketů, zimního stadionu, bazénu atd. 6 km), ale zároveň máte zaručeno hezké a klidné bydlení v blízkosti lesů. Osoby vyznávající aktivní způsob života nesporně ocení množství tras pro pěší, cyklisty a běžkaře – nedaleko vyhlášená šumavská střediska Borová Lada, Kvilda či Kubova Huť. Do Lipky, která leží nedaleko česko-německého hraničního přechodu ve Strážném, je dobré dopravní spojení autem (3 km od R4 Praha-Strakonice-Vimperk-hranice CZ/D), autobusem i vlakem.

Pozemek, který má téměř obdélníkový tvar, se nachází na hezkém slunném místě s jihozápadní orientací a s výhledem na zalesněné kopce. Jedná se o klidné místo, kde stojí jen dva domy, s příjezdem po asfaltové komunikaci, po které není povolen vjezd motorovým vozidlům s výjimkou dopravní obsluhy a obyvatelů domů. Od cesty odděluje pozemek smrkový živý plot.

Je možné se napojit na vodovodní řád a na elektřinu na hranici pozemku, kanalizaci je nutnou řešit domovní ČOV nebo jímkou.

Na pozemku je povolena stavba rodinného domu k bydlení či k rekreačním účelům. Pro oba účely lze koupi doporučit.

 

Pro více informací a domluvení prohlídky volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/252117/prodej-bytu-1-1-v-osobnim-vlastnictvi-42-m2-strakonice