Malé ohlédnutí za pěti roky pod značkou RE/MAX

Malé ohlédnutí za pěti roky pod značkou RE/MAX

Je tomu pět let, co jsem začal spolupracovat se realitní společností RE/MAX., konkrétně s její kanceláří (frančízou) se sídlem v Prachaticích.

Dobrá přílležitost na malé shrnutí uplynulé doby a také vhodná doba pro poděkování.

V prvé řadě bych chtěl poděkovat klientům, kteří mě oslovili, abych je zastupoval při prodeji jejich nemovitosti. Rovněž tak i těm, kteří doporučili mé služby svým známým. Poděkování patří majiteli a ředitelce kanceláře Rudolfu Procházkovi a Evě Veselé  především za podporu a všem kolegům z prachatické kanceláře i  z dalších kanceláří v celé ČR za spolupráci, inspiraci a motivaci.

Prodej nemovitosti vyžaduje zapojení dalších odborníků, nerad bych někoho s poděkováním vynechal, za všechny bych si dovolil jmenovat, neboť bezproblémový převod nemovitosti na nového majitele považuji za prioritní, Mgr. Davida Kadlece z Advokátní kanceláře Pustějovský-Kadlec.

Během pěti let se potvrdilo, že značka RE/MAX má dobrý zvuk. Nejenže poskytuje vyzkoušené know how, ale především je vnímána jako spolehlivá společnost na trhu nemovitostí, o čemž svědčí opakované získání ocenění Superbrands. Jméno RE/MAX je také zárukou pro zahraniční klienty, se kterými se při své činnosti nezřídka potkávám. Protože značku RE/MAX znají ze svých zemí, mají důvěru zrealizovat prodej či koupi přes  prověřenou společnost.

Když jsem v úvodu psal o shrnutí výsledků za uplynulou pětiletku, tak co se za dobu od října 2013 pod křídly RE/MAXu podařilo?

  • téměř stovka realizovaných prodejů nemovitostí v celkové hodnotě cca 170 mil. Kč
  • v posledních třech letech mezi 10 % nejporoduktivnějšími makléři RE/MAX ČR
  • 4. místo Makléř pobočky RE/MAX ČR za 7/2015, 11. místo Makléř pobočky RE/MAX ČR za 11/2015, 14. místo Makléř pobočky RE/MAX ČR za  4/2017 a 3/2018
  • 2. místo Makléř pobočky RE/MAX Profil za rok 2015, 3. místo Makléř pobočky RE/MAX Profil za rok 2016 a 2017

Ještě jednou děkuji klientům za důvěru a bude mi ctí, milí současní i budoucí klienti, nadále Vám pomáhat s prodejem Vašich šumavských a pošumavských nemovitostí.