Nově v nabídce: chalupa v Klikařově nedaleko Nepomuku

Nově v nabídce: chalupa v Klikařově nedaleko Nepomuku

Pěkná chalupa po větší rekonstrukci, která se nachází v hezké a klidné vesnici na rozhraní okresů Plzeň-jih a Klatovy. Okamžitě k nastěhování.

Chalupa se sedlovou střechou je dispozičně řešena jako 2+1, přičemž všechny místnosti mají nadstandardní velikost: obývací pokoj 30 m2, ložnice 22 m2, kuchyně (s novou kvalitní kuchyňskou linkou) 11,5 m2, koupelna (po rekonstrukci) 8,5 m2, prostorná je i veranda a chodba. Půdorys obytné části naleznete ve fotogalerii. Nad celou obytnou částí se nachází prostorná půda s betonovou podlahou, vhodná pro případnou vestavbu.

Chalupa je napojena na obecní plynovod, má vlasní studnu a septik. Ústřední topení je řešeno plynovým kotlem s regulací prostorovým termostatem. Ohřev teplé vody dvěma bojlery (jeden elektrický, druhý plynovým kotlem)

Na hlavní objekt navazuje garáž, dílnička, stodola, 2 sklepy a skladové prostory. Dále na pozemku samostatná menší stavba (na palivo) a velký skleník.

Celková velikost rovinatého a oploceného pozemku je 878 m2. Při vstupu je menší předzahrádka, před chalupou se rozprostírá travnatý dvůr, v zadní části je zahrada s několika plodícími ovocnými stromy a vzrostlým ořešákem.

Klikařov je hezká klidná vesnice (cca 80 obyvatel) nacházející se 35 km jižně od Plzně. Hezké okolí láká k pěkným procházkám, nedaleké rybníky můžete využít ke koupání nebo k rybaření. Nejbližší služby jsou v jeden kilometr vzdálených Neurazech, do Žinkov 4 km a Nepomuku 9 km.

Nemovitost je vhodná jak trvalému bydlení, tak k rekreačním účelům. Kromě hezké lokality její koupi doporučuji rovněž kvůli prostorným místnostem, pohodlnému ústřednímu topení plynem či pěknému pozemku kolem domu.

Pro více informací a domluvení prohlídky volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/254540/prodej-chaty-chalupy-270-m2-neurazy