Nově v nabídce: Luxusní chalupa na samotě

Nově v nabídce: Luxusní chalupa na samotě

Ojedinělá nabídka nadstandardní nemovitosti na samotě v CHKO Šumava. Bez sousedů, zato ze dvou stran v obklopení lesů a s výhledem do krajiny.

Navíc s velkým uživatelským komfortem – součástí chalupy je i vnitřní bazén a sauna.

Chalupa se nachází na samotě v atraktivní oblasti Churáňovska-Zadovska, nedaleko od Popelné hory. Její poloha zajišťuje naprostý klid a soukromí, nejbližší nemovitost se nachází o 500 m níže. V blízkosti vede turistická stezka, po níž je možno se na kole dostat do známých šumavských center (Zadov, Kvilda, Horská Kvilda, Nové Hutě či Kašp. Hory), v zimě je tato trasa upravována pro běžkaře.

Chalupa prošla v letech 2011-12 naprosto kompletní a nákladnou rekonstrukcí (mimo jiné i elektrifikací o délce 600 m) s citem pro detail a s použitím velice kvalitních materiálů a zařizovacích předmětů tak, aby poskytla majiteli dostatečné pohodlí. Chloubou je velice nadstandardní wellnessová část tvořená bazénem s protiproudem, finskou saunou a koupelnou o vel. 16 m2, vše s vytápěním v podlaze.

Dispoziční řešení dobrým způsobem člení nemovitost na část společenskou a část relaxační v 1.NP a část klidovou v 2. NP (tři ložnice + toaleta). Centrem chalupy je obývací pokoj, na něhož navazuje plně vybavená kuchyně s jídelním koutem. Ozdobou kuchyně jsou kachlová kamna s pecí, která můžou vyhřívat ležení (zápecí) nacházející v obývacím pokoji.

Velmi příznivě je propojen interiér s exteriérem. Před vchodem do chalupy je krytá terasa (pod ní místnost pro uskladnění zahr. techniky či sportovních potřeb). Od bazénu je možno vstoupit ven na otevřenou terasu. Obě terasy nabízí nádherné výhledy do údolí a kopce v dáli.

Nemovitost je chráněna elektronickým zabezpečovacím zařízením.

Všechny výše zmíněné atributy vám zaručí, že zde naprosto zapomenete na hektický život a budete si vychutnávat pobyt uprostřed šumavské přírody.

Pro více informací a domluvení prohlídky volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/255787/prodej-domu-v-osobnim-vlastnictvi-230-m2-stachy