Nově v nabídce: Pozemek o vel. 2,25 ha se stavebním povolením

Nově v nabídce: Pozemek o vel. 2,25 ha se stavebním povolením

Pozemek o velikosti 22 589 m2 nacházející se na okraji západní Šumavy, k němuž je vydáno stavební povolení na zemědělskou stavbu s bydlením.

Prodávaný pozemek se nachází mimo obytnou zástavbu, jediná nemovitost od místa, kde je situována schválená stavba, leží ve vzdálenosti 100 m. Je zasazen do krásné krajiny západní Šumavy pod Královským hvozdem a je z něj hezký výhled na okolní lesy a krajinu a také na gotický kostel sv. Linharta na protějším návrší.

Pozemek se nachází u vesnice Uhliště, necelé 4 km od Nýrska, pětitisícového města s potřebnou občanskou vybaveností. Stejně daleko je k hraničnímu přechodu s Německem Svatá Kateřina-Rittsteig, který je určen pouze pro osobní auta, motocykly, bicykly a pěší.

Na pozemku stála v minulosti velká usedlost, na jejím půdorysu je možno postavit nemovitost. Ve schváleném projektu je uvažováno o zemědělské stavbě pro chov koní s hospodářským zázemím a bytovou jednotkou.

Vodu nutno řešit vlastním vrtem, odpad jímkou, s ČEZem již uzavřena smlouva o zřízení el. přípojky.

Díky tomu, že pozemek, který je více než dvouhektarový, tvoří jeden celek a přímo na něm se bude nacházet stavba, lze koupi rozhodně doporučit pro soukromé hospodaření, chovatelům koní, ovcí či jiného domácího dobytka.

Pro více informací volejte 603 196 091 nebo pište na josef.rychtar@re-max.cz.

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/258007/prodej-pozemku-22589-m2-chudenin