Nově v nabídce rozestavěný dům u Strakonic

Nově v nabídce rozestavěný dům u Strakonic

Novostavba před dokončením o dispozici 6+1 se dvěma koupelnami o obytné ploše 173 m2 jen pět minut od Strakonic.

V přízemí je počítáno s obývacím pokojem (se vstupem na terasu, 27,8 m2), navazující kuchyní (14,8 m2), jedním pokojem (11,1 m2), koupelnou (6,4 m2), samostatným záchodem a kotelnou (techn. místností), podkroví tvoří čtyři prostorné pokoje (od 14 do 17,5 m2), koupelna (9,8 m2), samostatný záchod a komora.

Cihlová stavba je stavěna precizně a z kvalitních materiálů. Současný stav je vidět na fotografiích. V ceně jsou ještě zahrnuta okna, interiérové dveře z masivního dřeva, dokončení vnitřních omítek, rozvody elektro. Máte tak možnost ovlivnit dokončovací práce a vybrat si podlahové krytiny, kuchyni, obklady, dlažby či zařizovací předměty dle svých požadavků a vkusu.

Z venkovních úprav jsou hotové opěrné zdi z kamene podél domu a také ve spodní části pozemku v příjezdové části kamenná zeď připravená k vybudování přístřešku na tři krytá parkovací stání.

Prodávaná nemovitost se nachází na okraji Svaryšova, což je malá vesnice (21 adres) vzdálená jen pět minut jízdy od Strakonic.

V případě zájmu možno zajistit dokončení stavby stejnou stavební firmou, která prováděla stavbu doposud (kolaudace do konce roku 2022).

VÍCE INFORMACÍ A FOTOGRAFIÍ ZDE: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/344659/prodej-domu-173-m2-radosovice

Pokud máte zájem o více informací nebo máte zájem domluvit si prohlídku, neváhejte mě kontaktovat.